Најновије

„Вучић ситан пред светом, силан пред својима“

Након нове рунде преговора дијалога између Београда и Приштине, председник Србије био је видно нервозан, будући да је истакао да су то били "најгори преговори". Из тог разлога одлучио је да мало тренира строгоћу над Петром Петковићем, директором Канцеларије за Косово и Метохију. Наиме, Петковић је, у покушају да "помогне" Вучићу током конференције за медије нешто шапнуо, након чега је уследио укор.

Вучић (Фото: Јутјуб)

– Говорили смо и о… графитима – застао је Вучић, највероватније у намери да направи драмску паузу, што је Петковић очигледно погрешно схватио, па је покушао свом шефу да припомогне, па му је нешто шапнуо, на шта му је Вучић прекорно одговорио:

– Кад год мислиш да се не сећам или да станем на секунд, размисли два пут да ли знам или не – казао је Вучић свом сараднику.

Овај испад Вучића прокоментарисао је Борко Стефановић, заменик председника Странке слободе и правде, који је имао занимљиву опаску.

– Понижавање сарадника је техника коју је на својој кожи осећао годинама од политичког оца Шешеља. Ситан пред светом, силан над својима – написао је Стефановић притом поделивши овај снимак.

И док Вучић спороводи силу над својима, пред представницима Европске уније и другим странцима није толико оштар, ни моћан. Ваљда због тога жели унизи себи претпостављене како би показао колико је он велики. Слично ситуацији у школи, када онај јачи малтретира слабију децу како би показао колико је заправо моћан.

Међутим, важно је овде нагласити да су Вучићеви сарадници сами пристали да буду предмет понижавања.

Откривено зашто је Вучић поставио Ану Брнабић на чело СНС у Београду. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА