Најновије

ШИПТАРИ ВРШЕ ПРИТИСАК ДА СРБИЈА ПРИЗНА НЕЗАВИСНОСТ КОСОВА! "Оно што Курти говори нема везе са реалношћу!"

Председник Народне скупштине Србије Ивица Дачић сматра да Србија треба да буде стрпљива и да стално истиче своју опредељеност за дијалог са Приштином, без обзира на то шта говори премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти.

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

„Сви знају да оно што Курти говори нема никакве везе са реалношћу, да је то потпуно ван агенде дијалога и да је све усмерено на то да се не вратимо на суштину приче – а то је испуњавње онога што је потписано – формирање заједнице српских општина и дијалог за долазак до политичког решења за проблеме на Косову и Метохији“, рекао је Дачић Тањугу коментаришући јучерашње преговоре у Бриселу.

Председник Скупштине Србије је додао да очекује да ће се сада видети која страна опструише долазак до неког решења кроз преговоре.

„Веома је важно да је Србија била конструктивна и да показује добру вољу и веру да настави дијалог, јер овакво понашање Куртија и приштинске делегације има за циљ да опструише ове разговоре и да их обесмисли, да се више не воде било какви разговори , већ да се само иде на притисак на Србију да призна независност Косова“, каже Дачић.

Ердоган спрема договор са талибанима, турска војска ускоро на новом задатку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА