Најновије

Још један рат у Европи?! Хоће ли свет ово преживети? Застрашујућа најава: Претвориће нас у бојно поље!

Европска унија "пумпа" Молдавију оружјем како би је претворила у бојно поље, изјавио је молдавски опозициони политичар Илан Шор за "РИА Новости".

- Европа у потпуности влада Молдавијом четири или пет година. Све што смо видели је беда, сиромаштво, пустош, засићеност оружјем и припрема за следећи сукоб - казао је Шор.

Према његовим речима, Европа и цео Запад воле да стварају сукобе и провоцирају их, али не на својој територији, напоменувши да би на територији Молдавије могао бити испровоциран сукоб са Придњестровљем.

РУСКА АРМИЈА ЖЕСТОКО УДАРИЛА НА ЛУЧКУ ИНФРАСТРУКТУРУ! Ноћас је горело све и то дословно

- Према нашим проценама, у Молдавију је донето оружје у вредности од 600 милиона долара. У земљу у којој људи немају шта да једу. Да ли је то нормално? Прво дајте људима пензију, могућност да се прехране, а не да нам доносите оружје којим желите да становништво, које је остало на територији Молдавије уђе у неку врсту сукоба - указао је.

Шор се осврнуо и на формирање новог политичког блока "Победа" уочи избора у Молдавији и поручио да ће тај блок предложити "најбољег кандидата" за председника Молдавије, који ће после победе моћи да обезбеди одржавање фер парламентарних избора у тој земљи.

"Подржаћемо најдостојнијег кандидата који нам може обезбедити фер парламентарне изборе. Молдавија је парламентарна земља", поручио је Шор.

Наиме, сам Шор не може да учествује на изборима, пошто има 37 година, а на председничким изборима, по уставу, може учествовати особа која је навршила 40 година.

ЗЕЛЕНСКИ ЛУПИО РУКОМ У СТО - Сирски има нови задатак, стигла велика забрана

Извор: Информер.рс


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА