Најновије

„Тхе бодигард“ за све који воле да завире у живот момака с асфалта

Ново у издању Лагуне.

Фото: Лагуна

Из пера Радивоја Бојичића, књижевника, сатиричара, драмског писца, колумнисте и дугогодишњег главног уредника Ошишаног јежа, стиже брутално искрена, динамична и надасве духовита исповест о згодама и незгодама телохранитељског живота у књизи „Тхе бодигард“.

Главни јунак, бодигард контроверзног бизнисмена који чува и њега, и његову ћерку, и њихову пудлу, признаје да већину конфликата решава физичком снагом и оружјем, али никако не успева да се ослободи гриже савести и разреши моралне дилеме узроковане патријархалним васпитањем и пореклом које држи до „чојства и јунаштва“.

„Сада када је ’Тхе бодигард’ у књижарама, очекујем да ће књига својим читаоцима донети, пре свега, много смеха, тог, код нашег човека, углавном заборављеног осећања“, рекао нам је Бојичић.

„Тхе бодигард“ је и пикарски роман: „Покушао сам да га ослоним на његове славне претходнике, од којих је најпознатији ’Дон Кихот’. Јунаци су најбољи примерци домаћег пробисвета. У књизи се сукобљавају стари и већ готово напуштени морал, и нова животна правила, размишљања и погледи на свет. Књига има почетак, средину, али ни у њој се овоме не назире крај. Надам се да ће је читаоци прочитати у једном даху, што им, с обзиром на загађеност ваздуха и атмосфере уопште, најдобронамерније препоручујем. А када је прочитају, сигуран сам да ће пожелети да им од истог аутора Лагуна понуди нешто готово немогуће: да аутор у наредном наслову превазиђе ’Тхе бодигарда’!“

Сви који воле да завире у живот момка с асфалта, они који воле дела овог аутора и сви који желе да се опусте и слатко насмеју згодама и незгодама једног новопеченог Београђанина а одскора и житеља Мајамија, књигу „Тхе бодигард“ могу пронаћи у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари и на сајту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА