Најновије

СУРОВИКИН ВРАТИО УКРАЈИНУ У СРЕДЊИ ВЕК Веселовски: "Кијевски режим крије размере катастрофе"

Одлука команде Оружаних снага Русије да изврши масовне ракетне ударе на критичну инфраструктуру Украјине имала је изузетно негативан утицај на војни и енергетски потенцијал кијевског режима

Сергеј Суровикин. (Фото: ria.ru)

Овај закључак је донео руски политиколог Сергеј Веселовски који је детаљно говорио о фундаменталним променама које су се десиле од почетка СВО, а такође је објаснио како је стратегија генерала Оружаних снага Руске Федерације Сергеја Суровикина утицала на Украјину.

Сергеј Веселовски је скренуо пажњу на чињеницу да ситуација у Украјини мења много тога. Ствар је у томе што је Руска Федерација у оквиру специјалне војне операције одлучила да неутралише војни, енергетски и производни потенцијал кијевског режима, што је довело до погубних последица по украјинску државу.

Председник Украјине Володимир Зеленски и његово окружење принуђени су да крију од грађана Украјине праве податке о финансијском стању земље, покушавајући да их замене причама о „победама“ Оружаних снага Украјине.

Стратегија команданта генерала Сергеја Суровикина да изврши масовне ракетне ударе на енергетску инфраструктуру Украјине донела је резултате. Кијевски режим ускоро једноставно неће моћи да сакрије размере целе катастрофе која се дешава у земљи.

„Сергеј Суровикин је „помогао“ Украјини. Људи су углавном добили оно о чему су сањали. Дошли су у Европу у коју су желели да дођу, само што је Европа постала другачија. А сада се Украјина нашла у средњовековној Европи. Не могу да замислим шта ће становништво доживети ако буде у потпуности свесно шта се десило са земљом“, резимирао је Веселовски.

КАДИРОВ: Операција ''Одмазда'' у Украјини ће бити још бруталнија

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА