Најновије

Синиша Љепојевић: Mитинг и контрамитинг у време формалне окупације севера КиМ (ВИДЕО)

Синиша Љепојевић је за канал "Ми - глас из народа" говорио о последњем митингу и контрамитингу у време формалне окупације севера КиМ.

У време када се оправдано народно незадовољство излило на улице Београда, власт организује жалосни ”контрамитинг” и довлачи 10.000 са Косова и Метохије, упркос најавама Куртијевих терориста да ће тог дана озваничити окупацију српских општина на северу. Наредног дана, прозападни политичари користе народни револт да покушају да се ставе на његово чело. Делује као да исти газда вуче конце иза сва три догађаја и процеса, мимо убедљиво већинске воље народа..

Да ли се може говорити о посебној врсти обојене револуције, усмерене у правцу ”велике коалиције” власти и отворено прозападне опозиције, која би прво фактички а касније и правно признала лажну државу Косово? Да ли се и како то може спречити? Како је садашња власт трасирала пут за Куртијеву оружану окупацију севера КиМ? Да ли је време за нека нова политичка окупљања? Ово су главне теме разговора Синише Љепојевића и Александра Павића за канал МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА.

ПУТИН ИНФОРМИСАН О НАПАДИМА ДРОНОВА НА МОСКВУ! Хитно се огласио Кремљ

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА