Најновије

Најишчекиванији трилер „Тамо где ракови певају” пуни биоскопске сале!

Домаћа публика је коначно добила прилику да погледа најишчекиванији трилер овог лета. Од 18. августа у биоскопима је „Тамо где ракови певају“, коју је на сајту Роттен Томатоес публика оценила са високих 96%. Бестселер Њујорк тајмса, који је продат у више од 10 милиона примерака, успешно је адаптиран уз помоћ врхунске филмске екипе. Главну јунакињу Кају глуми Дејзи Едгар-Џоунс, која је прошлог викенда на Филмском фестивалу у Локарну добила престижну награду клуба Леопард.

Фото: Кон Филм

Између осталих, импресивне улоге одиграли су Тејлор Џон Смит, Харис Дикинсон и Дејвид Расел Стратерн. Свакако треба издвојити Џоју Регину, која је играла лик Каје из млађих дана. Продуценткиња Рис Витерспун дала је велики подстицај филму, а током снимања је учествовала и ауторка књиге Делија Овенс.
 


Након последњег трејлера, Тејлор Свифт је објавила пуну верзију насловне песме филма под називом „Царолина“. Одушевљена књигом и сазнавши да се спрема филмска адаптација, Тејлор је желела да учествује у соундтрацку за који је написала ову баладу. Садржај и прича песме певају се из Кајине перспективе, а коришћени су акустични инструменти типични за амерички фолклор из времена филма. Није ни чудо што се „Каролина” савршено уклопила у филм и допала како публици, тако и обожаваоцима Тејлор Свифт.
 
Величанствени филм „Тамо где ракови певају” о нејасним и превртљивим границама између истине и лажи, добра и зла у домаће биоскопе стигао је 18. августаа а реакције публике показују да је филм испунио очекивања. На филмском платну посетиоци биоскопа гледаће романсу, интригантну мистерију убиства, али и причу о оснаживању жена: у центру приче је жена која преузима контролу и успева упркос свим изгледима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА