Најновије

"Нестала": Роман који се чита у даху!

Одмах након објављивања, роман "Нестала" нашао се на бестселер листи Њујорк тајмса и Ју-Ес-Еј тудеја.

Фото: Вулкан

Бестселер Њујорк тајмса Нестала ауторке Рејчел Хокинс доноси причу о животу Едија Рочестера. У његовом животу нема места за две жене. Која ће госпођа Рочестер добити свој срећан крај? Роман Нестала доступан је на сајту vulkani.rs.

Неке су куће толико лепе да животи „људи који у њима живе делују једноставно савршено. То је случај и са Торнфилдом, ексклузивним квартом у Бермингхаму у Алабами, где живот тече јужњачки споро, између трач-партија и добротворних догађаја. Џејн се некако нашла тамо, иако долази из сасвим другог света.

Када упозна шармантног удовца Едија, власника најлепше куће у крају, схвата да може да има много више: брижног мушкарца и живот за каквим је одувек чезнула. Све тече савршено, можда и превише. Зато што у плавим очима овог човека Џејн види сенке од којих је подилази језа. Дух прелепе Бее, Едијеве прве супруге која је нестала, лебди у кући и у погледима и шапутањима комшија. Али Џејн не треба да се плаши духова. Нешто страшније вреба унутар тих зидова. Нешто што неће само стајати и гледати.

„Прича препуна напетости, о убиству, амбицији и љубави.“ – Меган Миранда

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА