Најновије

ПУТИН О ПОРОДИЦИ: Приоритет!

Побољшање демографске ситуације и обезбеђење пристојног квалитета живота за руске породице је приоритетан национални задатак, истакао је председник Русије Владимир Путин у телеграму послатом учесницима конференције "Русија – велика породица великих породица. Породица са више деце као нова норма".
Путин

Путин

"Од памтивека се управо код куће, у кругу породице, у атмосфери љубави и пажње, формира личност и поглед на свет детета, његов карактер, грађанска, патриотска осећања", навео је председник Путин.

Због тога је важно васпитати млађу генерацију у духу вредности које негују велике породице са пуно деце, пријатељске породице која се брину о ближњима, деци, родитељима, нагласио је Путин.

Поред побољшања демографске ситуације, подршке наталитету великим породицама, приоритетан национални задатак је и обезбеђивање пристојног квалитета живота за руске породице, указао је Путин и позвао да се око тог задатка уједине сви нивои власти, институције, друштво и медији.

"Тема овогодишњег форума, који се одржава у Години породице, је релевантна, актуелна и поставља један од главних, кључних услова за сигуран развој државе и морално благостање друштва", оценио је председник Русије.

Председник је изразио уверење да ће конференција бити успешна, а да ће конструктивне идеје и предлози учесника бити преточени у практичан рад.

Прочитајте ОВДЕ о новом папином апелу

Извор: РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА