Најновије

"ЊЕМУ ЋЕМО ЈЕ*АТИ МАЈКУ! И ТРАМП ГА ЈЕ ПРЕПОЗНАО КАО ГОВЕДО ПА ГА ШУТНУО НА ОНОМ СКУПУ!": Шешељ најавио четнички поход на Црну Гору!

Марковић је, након свих инцидената на седници Скупштине за време расправе о спорном закону, рекао да Црној Гори не треба шешељизација парламента.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер СРС Војислав Шешељ бурно је реаговао на изјаву црногорског премијера Душка Марковића.

- Ускоро следи шешељизација целе Црне Горе, па ћемо је*ати мајку премијеру Марковићу! И Доналд Трамп препознао га је као говедо, па га је шутнуо када се појавио на неком скупу! Цео свет је то видео - рекао је Шешељ за „Ало!“ и додао:

- Већ сам смислио и стихове за почетак нове црногорске химне која ће бити у употреби после шешељизације коју извршим, а они гласе „Цетиње ће једне ноћи у четничке руке доћи - навео је вођа радикала.

Шешељ је потом нагласио да би поводом ситуације у Црној Гори и удара на СПЦ Србија хитно требало да се званично обрати Савету безбедности Уједињених нација и да се донесе одговарајућа резолуција.

- Ово није мала ствар, удара се и на националне и верске слободе и права. СПЦ је на подручју Црне Горе старија од Црне Горе, то је црква коју је тамо утемељио Свети Сава, а Манастир Острог постоји много дуже од времена које је то подручје провело у држави Црној Гори - рекао је Шешељ.

Бошкове Двери су скуп идиота! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА