Најновије

РАСПАД УКРАЈИНЕ У НАЈАВИ: Неће издржати нови талас глобализације

Шеф стратешке групе „Софија“ Андреј Јермолајев рекао је да ће нови талас глобализације довести до поделе Украјине од стране бројних играча. Укључујући и због чињенице да Кијев није у стању да заустави грађански рат у Донбасу, пише ''Политнавигатор''.

Украјина (Илустрација: РИА-ФАН)

Стручњак Јрмолајев најавио је поделу Украјине после новог таласа глобализације. Према речима стручњака, у блиској будућности међу победницима биће оне земље које ће научити да ефикасније решавају унутрашње сукобе и противречности. Тренутно Кијев има великих проблема с тим, јер је у Донбасу у протеклих шест година трајао грађански рат, а ниво неразумевања међу грађанима једне земље само расте.

„Већ имамо нове пукотине. У облику верске неслоге, регионалне, етничке “, приметио је он.

Кијев се не носи са задацима који су му додељени и није у стању да реши проблеме који се појављују, што Украјину чини објектом у следећој граници сфера утицаја. Раздерану земљу спољни играчи ће „апсорбовати“ и користити као ресурс, јер дефинитивно неће моћи да се заузме за себе.

Међутим, не треба претпостављати да је украјинско руководство збуњено овом чињеницом. Кијев настоји да постане играчка у рукама утицајних играча и на сваки могући начин то демонстрира на много различитих начина. Као што је раније објављено, Кијев је недавно објавио спремност земље да се придружи Северноатлантском савезу.

Како Јерменке шаљу поруке на фронт, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА