Најновије

НИ РУСИЈА НИ КИНА! Трамп се јавио у јутарњи програм, па открио са којом земљом најтеже излази на крај! (ВИДЕО)

У Америци се увелико гласа, а и даље актуелни председник, републиканац Доналд Трамп, јавио се телефоном у јутарњи програм телевизије Фокс њуз.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

На питање када ће прогласити победу, имајући у виду гласине да он то планира да учини већ са објављивањем првих резултата, уколико му бројке буду ишле у корист, Трамп је рекао: "Мислим да ћемо победити, да анкете не показују стварну ситуацију. Мислим да ћемо доћи до победе, али само ако је буде било. Нема разлога да играмо игре. Мислим да заиста имамо солидне шансе за победу.

Иначе, амерички новинари преносе да је Фокс њуз најавио Трампово гостовање, али да је прилично каснио у јављању и да је звучао прилично уморно када се коначно огласио.

На питање која је разлика у односу на изборе 2016. године, поручио је: "Осећам се добро. Окупили смо народ као никада до сада. Мислим да ћете се сложити да су то били изванредни скупови, никоме то досад није пошло за руком. Мислим да ће се то ускоро прелити и у гласове".

Председник САД је нагласио да је то била "добра трка".

- Па било је и тешко. Ту су били и превртљиви Шиф и луда Ненси, плачљиви Шумер... Морао сам да се борим са неким ужасним људима - прокоментарисао је Трамп свој мандат.

- Морате да комуницирате са много превртљивим људима. Када ме питају "Председниче, која земља је најтежа за сарадњу, да ли је то Русија, Кина или Северна Кореја, ја кажем, не! Земља са којом је најтеже изаћи на крај је Америка" - истакао је Трамп као да говори о некој страној држави.

За крај, Трамп је рекао да уколико Камала Харис, Бајденова кандидаткиња за потпредседника САД, једног дана постане прва жена на челу Америке, биће то ужасна ствар за земљу, али и за жене.

- Радујем се првој жени председници, али не ако то буде она - рекао је.

Ово је предлог за прекид сукоба у Кавказу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА