Најновије

ГДЕ СУ ВАКЦИНЕ? За време Трампа десило се нешто веома необично током испоруке вакцина и сада им више нико не може ући у траг!

И док Бајденов транзициони тим замера на брзини вакцинисања сматрајући да је спора, бројни грађани одбијају да се вакцинишу.

Доналд Трамп и Џо Бајден. (Фото: Јутјуб)

Близу 20 милиона доза вакцина је наводно нестало приликом испоруке америчким савезним државама у време администрације Доналда Трампа.

Лондонски Индепендент се позива на писање сајта Дејли бист и изворе у Бајденовој администрацији, који наводе да фали скоро 20 милиона доза откако су послате Сједињеним државама, а Центар за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) прецизира да је 41,1 милион доза послат широм САД од децембра, али да је само 22,7 милиона Американаца примило вакцину.

Према подацима које има нова администрација, поједине државе су саопштиле да се одређеним количинама вакцина не може ући у траг, односно да их нема ни у складиштима, нити било којим другим местима.

И док Бајденов транзициони тим замера на брзини вакцинисања сматрајући да је спора, бројни грађани одбијају да се вакцинишу.

Професор Кочовић открио чињенице о новом соју короне! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА