Најновије

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ЈЕ ОТПИСАН! Португалац ово није никада доживео у каријери!

Фудбалери Манчестер јунајтеда и Рајо Ваљекана одиграли су без победника 1:1 (0:0) у пријатељском мечу у Манчестеру. У стартној постави клуба са "Олд трафорда" први пут се у предсезони нашао португалски репрезентативац Кристијано Роналдо, на одушевљење навијача Јунајтеда, које није потрајало дуго...

Фото: Синхуа

Наиме, резултат на генералној проби остао је у другом плану, јер је звезда "црвених ђавола" изјурила са "театра снова", не желећи ни да одгледа како ће његови саиграчи одиграти у наставку припремног меча.

Након тога, писало се и о дискусији новог стратега Јунајдета, Ерика тен Хага и Роналда са поменутног меча, која је подгрејала гласине о томе да постоје озбиљене несугласице на релацији тренер-играч.

Многи су ове непрофесионалне гестове видели као последњу кап која ће прелити чашу, на релативно дугачкој листи Роналдових дела недоличног понашања.

А поводом свега се огласио и холандски стручњак, чије речи говоре да би Португалац могао да греје клупу наредне сезоне.

– Такво понашање је неприхватљиво. Ми смо тим и сваки играч је дужан да остане до краја меча уз екипу – ауторитативно је изјавио Ерик тен Хаг.

Кристијано Роналдо је један од најбољих фудбалера који су икада ходали травнатим површинама, али то по свему судећи неће бити довољно да му обезбеди стартно место у постави славног клуба, тим је увек испред појединца.

Предвиђања свих фудбалских стручњака и форума који се баве инсајдерским информација са "Олд Трафорда" је да ће на отварању сезоне против Брајтона, нападачки трио чинити Марсијал-Рашфорд-Санчо.

Када се погледа оно што је Холанђанин уигравао за предстојећу сезону на Острву, све је извесније да ће велика звезда грејати клупу, што се заиста није десило у дугој и богатој каријери Роналда, па чак ни онда када је био тинејџер и фудбалски анонимус.

Знајући какав карктер има Португалац, тешко да ће његов его бити у стању да истрпи овакав третман, па би већ до затварања летње фудбалске пијаце, могли да га видимо у неком другом дресу.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА