Најновије

СЛЕДЕ ДРАМАТИЧНЕ ПРОМЕНЕ Ево шта чека Украјину после нових одлука

Евентуални улазак Луганске и Доњецке Народне Републике у састав Руске Федерације довешће до одређених промена на међународној арени, сматра руски војни стручњак Франц Клинцевич.

Украјина. (Фото: Принтскрин)

У интервјуу за информативно издање ИРеацтор, он је детаљно говорио о припремама за одржавање референдума у ​​ЛДНР, а такође је објаснио зашто ће се однос НАТО-а према руској специјалној операцији ускоро драматично променити.

Према речима војног експерта, после референдума и могућег уласка Донбаса у Русију, буквално сви ће променити свој став према специјалној операцији у Украјини. Москва може предузети додатне мере за заштиту локалног становништва, а земље Запада и НАТО биће принуђене да радикално промене свој став.

„Однос према специјалној војној операцији и војним акцијама биће потпуно другачији. Посебно од стране представника земаља НАТО-а, који се, судећи по ономе што чујемо у последње време, уопште не замарају речима, делима, међународним правом, личном и државном одговорношћу“, објаснио је експерт.

Клинцевич је изразио уверење да ће нове мере које ће предузети Руска Федерација натерати западне представнике да размишљају о последицама својих спољнополитичких одлука.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА