Најновије

ПОДРШКА МАНДИЋУ: "Уверени смо да ће бити победник председничких избора"

Лидер СНП-а Владимир Јоковић изјавио је да данас ће ова партија подржати једног од лидера ДФ-а Андрију Мандића за председника Црне Горе.

Андрија Мандић. (Фото: Јутјуб)

Црна Гора ће на предстојећим председничким изборима добити новог председника државе, а једна дугогодишња владавина сићи са политичке сцене, рекао је Јоковић на конференцији за новинаре.

Одлуку да подрже Мандића донели су јуче, каже Јоковић и истиче да су уверени да ће он бити победник предстојећих победничких избора, 19. марта.

- Учинићемо све што је до нас да дође до победе Мандића и реконструкције владе, односно формирања 44. Владе Црне Горе - рекао је Јоковић, који је потпредседник актуелне владе у техничком мандату и министар пољопривреде.

На питање да ли ће подржати кандидата ПЕС-а Јакова Милатовића ако уђе у други круг председничких избора, Јоковић је рекао да се нада да до тога неће доћи.

- Ми смо одмах изразили бојазан којим путем иде Покрет Европа сад и добро знамо да је Милојко Спајић казао да је био против устоличења митрополита Јоаникија. А након тога дешавања око Спајића шта је он пријавио, шта није, да ли има жену, дете.. иако поштујем изјаве Милатовића, не могу да схватим и не подржавам како могу бити испред групације ако је представник Покрета говорио неистине - казао је Јоковић, пренели су подгорички медији.

СНП је мимшљења да је боље да дају снагу онима који су нам, како је рекао, најближи политички.

Иначе, Мандић је у јучерашњем интервјуу за подгорички портал Борба рекао да би волео да има подршку СНП-а.

УКРАЈИНСКА ВОЈСКА ЗАРОБЉЕНА У БАХМУТУ Између 2.500 и 12.000 војника препуштено Русима у Артјомовску

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА