Најновије

ВУЧИЋ ЋЕ РИТУАЛНО ПОТПИСАТИ! Маријупољ догодине нов град, Бондстил је за Русе НАТО база у Србији! (ВИДЕО)

Оптужницом против Владимира Путина Хашки суд само додатно деградира себе након више од сто година традиције. Поприлично је срозао углед након суђења за злочине у бившој Југославији, и сад додатно са овим налогом за хапшење Путина. А било је толико ратова у свету па се нису потресли око тога, и не знам да је ико са западне стране завршиоу Хашком трибуналу, изјавио је Љубомир Стефановић, уредник канала Славија инфо, приликом гостовања у емисији Луча канала Прави одговор. 

Он је говорио о утисцима из Русије, укључујући ту и новоприпојене територије, будући да се ових дана вратио одатле.
- Оно што сам приметио тамо је велико поштовање према војницима. И то није случај само у деловима где се воде борбе, већ у целој Русији – истакао је Стефановић.

Он је рекао да се такође указује се велико поштовање и према женама. 
- Сваких три, пет или седам дана, мушкарац мора да купи цвеће жени. Тамо су цвећаре на сваком кораку, буквално као киосци код нас – открива он.

Стефановић је говорио и о томе шта је видео у Маријупољу, рекавши да је град порушен, али да се убрзано обнавља.
- Граде се нове зграде, и читави блокови зграда. Градња је брза, али квалитетна, и верујем за годину дана да се уопште неће знати да се ту водио рат – казао је саговорник Правог одговора. 

Говорећи о бриселском споразуму и охридском анексу, уредник он је уверења да ће Вучић на крају ипак све то потписати. 
- И то ће бити ритуално потписивање. Одредиће неки значајан датум да се то обави, као што је на пример 24. март, почетак бомбардовања Србије, или рецимо Видовдан – сматра уредник канала Славија инфо.

Према његовом мишљењу, хапшење уредника канала Србин инфо уследило је како би био склоњен јер он извештава уживо са свих протеста против власти, а биће их пуно у наредном периоду.

Стефановић је изразио неповерење према парламентарној опозицији: Милошу Јовановићу, Милици Заветници и Бошку Обрадовићу који предводе масовне протесте, те сматра да је овај сукоб са Вучићем фингиран и да ће они одустати од протеста за одбрану Косова и Метохије у кључном тренутку, „као што је то било и за геј параду“.

Још пуно детаља о Русији, о Доњецкој милицији, о „атентату“ на Вучића и свему другом што је говорио уредник Славије инфо, можете послушати у емисији на каналу Прави одговор.

НАПАД НА ЖЕЛЕЗНИЧКО ЧВОРИШТЕ НА КРИМУ Украјина тврди: Уништен воз са крстарећим ракетама калибр! (ВИДЕО)

Извор. Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА