Најновије

ЧЕСТИЦА ЛУКАШЕНКОВЕ ЕНЕРГИЈЕ ЈАЧА ВОЈСКУ: Преноси се руковањем (ВИДЕО)

Белоруски патриотски телеграм канал „На стражи Домовине“ (рус.На страже Родины) објавио је видео снимак преношења војсци „дозе одлучности“ председника Александра Лукашенка руковањем.

Александар Лукашенко (Фото: Јутјуб)

Иницијатор поступка био је војни комесар Гомељске области пуковник Андреј Кривоносов, са којим се Лукашенко руковао на недавном Свебелоруском народном сабору.

Тада се неколико десетина људи наизменично рукује, преносећи честицу одлучности Лукашенка. У позадини свира свечана музика.

Током преношења одлучности, ниједан учесник се није насмејао. Ето шта значи војна дисциплина.

Али то није све!

„Касније ће палицу руковања предати и прихватити Одељење за унутрашње послове Гомељског извршног комитета“, извештава канал На стражи домовине.

У међувремену, данас ће се у Сочију водити разговори између Лукашенка и руског председника Владимира Путина. Кремљ је рекао да ће разговор бити дуг.

Стране планирају да разговарају о питањима интеграције унутар Савезне државе, пројектима у трговинској, економској и енергетској области, као и, могуће, кривичном гоњењу бившег шефа Белгазпромбанке Виктора Бабарика и изјавама о „московском трагу“ у његовом случају .

Као што је обичај, током таквих састанака учесници размењују руковања.

Московска новинска агенција Ридус позива пуковника Кривоносова да се не зауставља и покуша да добије још једану честицу енергије преко Лукашенка од председника Путина.

Какав међународни скандал се догодио на сајму наоружања у Емиратима, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји