Најновије

ОВО ЈЕ АМЕРИКА КРИЛА ОД СВЕТА! Појавио се снимак иживљавања маринаца на аеродрому у Кабулу (ВИДЕО)

Светски медији су две недеље извештавали о дешавањима у Авганистану, посебно на аеродрому у Кабулу, ти извештаји су били дозирани, међутим, појавио се шок снимак снимљен камером једног маринца о томе шта се и како заправо све дешавало.

Иживљавање (Фото: Јутјуб)

На видео снимку који траје осам минута може се видети свашта... како маринци гуменим мецима пуцају на цивиле, бацају сузавац, али користе и сачму и пиштољ са циљем да савладају масу која је желела да уђе на аеродром. Сцене пуцњаве, ударања, плача жена и деце су језиве, док су они покушавали да спасу главу од талибана сачекали су их војници који нису нимало били срећни па је дошло до конфликта. Ма колико били груби помагали су онима који су од сузавца падали у несвест или били повређени у прескакању зида да би се домогли слободе.

Такође камера је приказала и на који начин су маринци пред одлазак демолирали возила МРАП МаксПро да не би талибани имали користи од истих. Маринци у свом стилу су демолирали и собе вероватно у хотелу недалеко од кога је страдало 13 а рањено 15 њихових сабораца.

Амерички маринци стигли су 16. августа на кабулски аеродром како би помогли евакуацију и обезбедили полетање и слетање авиона. Пакао који је уследио трајао је 15 дана све док дан пред истек рока америчка војска није заувек отишла из Авганистана.

Русија на обале Сирије послала још три подморнице наоружане крстарећим ракетама. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube