Најновије

Сателитски снимак огромног руског нуклеарног торпеда шири страх на Западу (ФОТО)

Британски корисници интернета забринути су због нове сателитске слике коју су објавили страни медији.

Илустрација (Фото: РИА)

Читаоци нису занемарили фотографију на којој се види како се најновије руско нуклеарно торпедо “Посејдон” припрема за нову фазу техничких испитивања.

Раније су медији известили да Руска Федерација наставља да ради на најновијем беспилотном подводном возилу опремљеном моћном нуклеарном главом.

“Посејдон” је у стању да покрије велике удаљености под водом и уништи читаве непријатељке војне базе које се налазе у приобаљу, као и да поплави групе непријатељских бродова.

Снимци које су претходно објавили британски медији, показују како се најновије руско торпедо поставља на брод посебне намене Академик Александров. Говоримо о “шкољци”, чија се величина може упоредити са путничким аутобусом. На фотографији се види и подморница „Белгород“, која је и његов носилац.

Сателитски снимак огромног руског нуклеарног торпеда, ширила је страх међу странцима. Британски корисници изразили су забринутост због могућности новог руског наоружања, истичући да се ради о комплексу способном да збрише читаве војне базе.

Читаоци су скренули пажњу на чињеницу да Лондон и Вашингтон морају престати са провоцирањем Руске Федерације на међународној сцени, будући да је Москва опасан ривал савременим наоружањем.

У коментарима испод поста, Британци су напоменули да би Запад требао напустити политику санкција Русији, јер би такве мере могле изазвати војни сукоб у пуној мери, који ће се окончати употребом “Посејдона”.

Други читаоци су приметили да Москва развија најновије савремене борбене системе за одбрану од војне агресије Запада. Дакле, Руска Федерација не планира да користи “Посејдон” за напад на САД и Велику Британију.

„Руски председник неће користити ово оружје против Велике Британије. Нико неће напасти Русију ”, написао је један од корисника.

„Путин је брилијантан вођа. Штета је што немамо брилијантног вођу који би могао самостално размишљати … ”, резимирао је други коментатор…

Израел извео ваздушне нападе на појас Газе. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји