Најновије

ТУКУ МИТРАЉЕЗИ, МИНОБАЦАЧИ И СНАЈПЕРИ: Руси од сиријских војника праве прекаљене звери (ВИДЕО)

Саветници руских Снага за специјалне операције обучавају особље Специјалних снага Сиријске арапске војске (САА), открила је "Рус Весна" у извештају од 8. јуна.

Сиријска војска (Фото: Јутјуб)

Обука се одржава у специјалном центру који се налази у северној сиријској провинцији Алепо. Тамо руски војни саветници раде на побољшању перформанси особља сиријских специјалних снага учећи их новим тактикама и методама.

Припадници службе обучавају се на снајперским пушкама, пољским минобацачима, противтенковским бацачима граната и митраљезима постављеним на подизање.

Током обуке, припадници сиријске службе такође су добили лекције о камуфлажи, позиционирању и кретању на бојном пољу. Такође су научени како да се брзо и правилно крећу по терену и како да користе топографске карте.

Руски војни саветници већ више од пет година обучавају и саветују особље и команданте САА. Учинак припадника сиријске службе забележио је значајан напредак.

Раније ове недеље, Министарство одбране Русије најавило је успостављање новог полигона на сиријској обали. Ту је одржана заједничка руско-сиријска вежба.

Шешељ поново "прогони" Брамерца - историјски скандал, разоткривена велика пљачка УН! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Рус Весна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји