Најновије

НОВА ВОЈНА КОМПАНИЈА У РУСИЈИ: Објавили конкурс за регрутацију, крећу у Украјину

Компанија ''Аракс'' из Русије, која се бави пословима и обезбеђења, објавила је на друштвеним мрежама оглас о пријему искусних војника у своје редове.

Аракс (Фото: Аракс)

'’Војно-безбедносна компанија '’Аракс'’ позива мушкарце и жене ради формирања борбених јединица. Искусни команданти и компетентни инструктори, социјалне и правне гаранције. Савремена, висока плата'’, наводи се у огласу уз указивање броја телефона.

Такође је наведено да се за учешће у специјалној војној операцији траже: стрелци, митраљесци, помоћници митраљезаца, искусни са бацачима граната, медицински инструктори, снајперисти, везисти, командири минобацачких батерија и припадници минобацачких одељења, командири артиљеријских батерија, артиљерци, артиљеријски извиђачи, итд.

Такође се траже возачи B,C, D и Е категорије, механичари за вотила, стручњаци за горива и мазива, логистичари, оператери дронова и стручњаци за средства за електронско ратовање.

'’Ако имате између 22 и 60 година, спремни сте да се тестирате, патриота сте своје Отаџбине, чекамо вас. Новчана награда за први месец је 500 хиљада рубаља. Следећи 300 хиљада рубаља најмање. Бонуси, одмори. Уговор са Министарством одбране, од 3 месеца. до 3 године'’, наводи се у огласу.

Деловање кадироваца у Белгородској области погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 202407270614108d6da7be