Најновије

ДНР И ЛНР ДА УЂУ У САСТАВ РУСИЈЕ: Стигао позив из Државне думе

Први заменик председника Одбора за одбрану Државне думе Александар Шерин рекао је да Украјини не треба дозволити да се придружи НАТО-у и позвао на укључивање републике Донбаса у Русију као противмера овом сценарију.

ДНР (Фото: РИА Новости)

„Болест је лакше спречити него излечити. Стога би ДНР и ЛНР требало да буду део Руске Федерације. Ако дође до ескалације напетости, онда нема потребе спречавати родољубе Доњецке и Луганске Народне Републике да ослободе остатак ДНР-а и ЛНР-а, који су сада део Доњецке и Луганске регије, од фашистичког прозападног бандеровског режима. Није било потребе да се зауставимо, али чак је било потребно помоћи проруским снагама, правим руским родољубима који су желели да ослободе Харков и Азов од нациста“, рекао је Шерин у емисији на ТВ каналу НСН.

Према његовом мишљењу, у овом случају неће бити речи о НАТО трупама у близини руских граница.

„Ако сада посматрамо како Русе и даље убијају у Доњецку и Луганску, ако је ова територија и даље контроверзна, будите уверени: ако се НАТО трупе појаве на територији Украјине, за два сата ће бити у Ростову на Дону, рекао је заменик и додао '’Говорим само о ауто трци. Не желим ни да причам о брзини крстареће ракете“.

„Потребно је увести помоћ ДНР и ЛНР на дневни ред државе, то је у интересу Русије. Да их примимо у Руску Федерацију, нека се границе наше земље прошире.

Што да не? Ако је ово унутрашња ствар Украјине, припремите се за састанак са НАТО трупама негде у Ростову, Белгородској области. Ако су НАТО трупе у Украјини, ово се назива „последња станица, излазимо“, резимирао је Шерин.

О главном циљу Америке на Еуфрату прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји