Најновије

ХЕЗБОЛАХ ПОСТАЈЕ ОЗБИЉНА ПРЕТЊА: "Њихове ракете могу да униште безбедносне системе Израела!"

Коментатор израелских војних послова, Алон Бен Давид, написао је ове недеље у листу Марив да је „Хезболах до данас успео да акумулира прецизне ракете средњег и дугог домета“, додајући да ће „одговорити ватром на сваки израелски напад на Либанску територија “.

Хезболах. (Фото: Јутјуб)

Бен Давид је сматрао да основна претња Израелу није присутна у Сирији, већ у Либану, па чак и сада Израел избегава ову стварност.

Бен-Давид је рекао да поновљени напад Израела на Сирију „није спречио Хезболахов подухват да произведе и постави прецизне ракете на либанско тло“.

Објаснио је, „Процена у Израелу је да је Хезболах до данас успео да акумулира неколико стотина прецизних пројектила средњег и дугог домета и да у Либану сада постоји неколико инсталација које садрже прецизне ракетне компоненте.“

Израелски коментатор војних послова истакао је у свом чланку да је „од 2012. године успостављена једначина одвраћања према којој ће Хезболах одговорити ватром на било који израелски напад на либанску територију“, истичући да је „израелска војска разматрала претњу прецизним ракетама. из Либана као стратешку претњу Израелу “.

Бен-Давид је додао: „Способност прецизних ракета може да парализује стратешке системе Израела, а Хезболах може прецизним ракетама да погоди базу Хакариа у Тел Авиву, где се налазе Министарство безбедности и Генералштаб.“

Трамп никако не жели на инаугурацију, објављено где ће имати опроштајни догађај! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји