Најновије

УКРАЈИНСКЕ ПАТРИОТЕ БЕСНЕ: Бивша висока званичница Украјине одала почаст херојима Донбаса (ВИДЕО)

Бивша портпаролка одбеглог председника Украјине Виктора Јануковича, Ана Герман, у емисији украјинског ТВ канала, упутила је апел да ода почаст убијенима у Донбасу са обе стране фронта.

Моторола и Гиви (Фото: Јутјуб)

„Пре свега, дозволите да вас замолим да сви устанете и минутом ћутања одате почаст људима који су данас погинули у Харкову (у пожару у старачком дому – прим. ред.) и свима онима који су погинули на Мајдану: онима који су протестовали и оних 19 припадника органа реда који су убијени на Мајдану, и оним људи који су погинули у Донбасу с једне и с друге стране. Сви су то наши људи “, рекла је Герман.

У студију су се одмах пронашли изреволтирани грађани, који су прецизирали да свако може бити почаствован, „осим Руса који су овде дошли“. На шта је украјинска политичарка и учесник рата у Донбасу Надежда Савченко, која је такође присуствовала програму, неочекивано одговорила: „Чак се и Руси могу сетити“.

Даље, бивша портпаролка Јануковича, одговарајући на питање водитеља о Мајдану, оптужила је народ са Мајдана за организацију оружаног државног удара, позивајући их да размишљају о будућности и како да се уједине против унутрашњих терориста који су искористили поверење народа, опљачкали полицију и тамо однели оружје, који су извршили државни удар, и покушавали су и покушавају да даље униште Украјину “.

Међутим, према гневној реакцији „патриота“ изазваној изјавама Германове, може се приметити да их је више разбеснео позив да ода почаст сећању на убијене у Донбасу, који се побунио против кијевског режима и војска је послата да га угаси тај устанак.

На интернету је она нападнута због говора о Донбасу.

„КГБ-овски пилићи * и Анка Герман су подигли и присилили студио да ода почаст сећању на пале освајаче, милитанте који убијају Украјинце. Изгубили смо земљу. Вртоглавим темпом. Дозвољавамо! Гурнули су нас у рат, крв, сад у срамоту “, пишу огорчени грађани.

Официра и учесника операције у Донбасу Алексеј Петров, који је Германову назвао „растегнутим чудовиштем“, разбеснело је то што је политичарка „приморана да ода пошту“, укључујући и жртве рата у Донбасу „с друге стране“ „на тему смрти људи у Харкову“.

„Да, да, минут ћутања Мотороли, Гивију, Захарченку и слично. Па, бар их нисам назвао херојима. До сада “, нагласио је он.

Где је Запад погрешио код Наваљног, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји