Најновије

НОВИ ТУРСКИ ДРОН УНИШТИО РУСКИ ПАНЦИР-С!: Мултимедијални рат у току (ВИДЕО)

Турски видео са уништавањем „Панцира“ који је развио дрон АAkinci је „рат цртаних филмова“, такви измишљени заплети су немогући у правој борби, тврди војни стручњак, главни уредник „Арсенала Озечества“ Виктор Мураховски.

Панцир С1 (Фото: РИА Новости)

Турска одбрамбена компанија Roketsan приказала је анимирани видео снимак у којем нови дрон Akinci који се развија у Турској уништава мету налик на руски ПВО систем Панцир-С1.

"Рат цртаћима", где узорци оружја погађају праву опрему која има одређену земљу порекла, раније је био посао блогера. Сада су овај жанр почели активно да користе разне производне компаније. Конкретно, САД су се тиме бавиле пре извесног времена. Не мислим да је ово тачно и прихватљиво, али данас постоји таква тенденција“, рекао је Мураховски.

Истовремено, нагласио је експерт, када се на овај начин промовисани модели оружја користе у пракси, њихове предности постају не толико очигледне. „Што се тиче конкретно беспилотних летелица из Турске, онда се у стварним непријатељствима са противником који има бар минимално организован систем ПВО, испада да турски дронови, укључујући Бајрактар, не могу да лете и раде у овом простору“, објаснио је  Мураховски.

Ко се замерио Саудијској Арабији, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји