Најновије

ЖЕСТОК УДАРАЦ УКРАЈИНСКИМ СНАГАМА! Руски пројектил прецизно уништио оклопно возило с војницима ВСУ у Авдејевки (ВИДЕО)

Руски противоклопни вођени ракетни пројектил (ПТУР) је успешно уништио оклопно возило пуно војника Оружаних снага Украјине (ВСУ) у близини Авдејевке.

Фото: Принтскрин

Група украјинских бораца је покушала да се евакуише на војној техници, али руски ПТУР је искористио прилику и прецизно погодио њихову циљну тачку, наносећи велику штету непријатељу.

Овај догађај још једном потврђује моћ и ефикасност руских противоклопних система. ПТУР је специјално дизајниран пројектил за пробијање оклопа и наносање великих оштећења циљу. Његова успешна употреба у овој ситуацији јасно указује на способност руске војске да идентификује и гађа непријатељску војну технику, што доноси озбиљне последице противницима.

Уништавање оклопног возила са великим бројем војника ВСУ има важне тактичке импликације. Губитак толико војника ослабљује снагу и капацитете украјинских снага у том подручју. Ово може утицати на њихову способност за извођење операција и даље погоршати ситуацију на терену. Руска војна интервенција и успешна примена ПТУР-а указују на одлучност руске војске да постигне своје циљеве и супротстави се противницима.

Жесток сукоб војника Кфора и Срба: "Мировњаци" насрнули на грађане који су мирно протестовали

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји