Најновије

КАКВА ГРЕШКА ПЕНТАГОНА! Случајно открили јавности карактеристике новог бомбардера (ФОТО)

Америчко војно руководство нехотице је открило тајне параметре перспективног стратешког бомбардера B-21 Raider, пишу медији.

B-21 (Фото: af.mil)

Фотографије које приказују прототип привременог склоништа за летелицу у развоју објавиле су ваздухопловне снаге Сједињених Држава. На сликама које су процуриле на интернету можете видети префабриковану структуру која ће се користити за смештај авиона изван ваздушних база. Стручњаци у области ваздухопловне технологије анализирали су слике, сазнавши неке детаље о тајном америчком бомбардеру.

Бетонске плоче аеродрома и димензије оближњих возила помогле су стручњацима да израчунају дужину и ширину конструкције, а затим и приближне димензије самог ваздухоплова. Резултати добијени од аналитичара наводе да ће Б-21 имати труп од 15 метара и распон крила од 42 метра. Значајно је да је B-2 Spirit знатно већи од бомбардера који обећава.

Пентагон тренутно не жури да открије параметре летелице која се развија, пажљиво их чувајући у тајности. Стварне фотографије авиона такође никада нису објављене, а на интернету можете само налетјети на рендере Б-21. Познато је да запослени у америчком одбрамбеном предузећу Northrop Grumman раде на стварању прототипа перспективног стелт бомбардера у погону смештеном у држави Калифорнија. Први пут авион би требало да полети следеће године.

Колико је америчка војска снажна, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји