Најновије

Руски експерт заледио ЕУ и САД: Кијев ће, пре или касније, наставити војне операције у Донбасу! А онда ће догодити ово...

Јегор Холмогоров указао је на знакове неизбежности повратка исконски руских земаља у састав Русије.

Руски војник (Фото: РИА)

Кијев ће, пре или касније, покушати да настави велике војне операције у Донбасу, а онда ће Руси, као одговор, узети целу територију до Дњепра.

Ово мишљење изнео је новинар Јегор Холмогоров који је приметио да Украјина нема финансијске капацитете да обезбеди дугорочни боравак велике војне групе високо мобилисаних војника са војном опремом на линији контакта између Оружаних снага Украјине и снага ЛДНР.

Као резултат, кијевски политичари ће морати да направе избор: „или ће запуцати, или ће се повући“.

Истовремено, аналитичар је приметио да са тренутним радикалним политичким курсом украјинских власти нема сумње да ће се Кијев на крају одлучити на оружани сукоб у Донбасу.

„Једног дана ће се то догодити“, рекао је Холмогоров самоуверено, истичући да ће једног дана украјинско руководство стећи довољно смелости да спроведе војну операцију без западне подршке, а онда „ово питање неће бити ограничено на Донбас, већ ће се померити на Крим, пре или касније “.

У том контексту, аналитичар је истакао да руска страна може „доћи по своје“.

„Руси никада неће заборавити да је до Дњепра све дефинитивно наше“, рекао је руски новинар.

Резимирајући своју мисао, Холмогоров је скренуо пажњу на речи уреднице РТ Маргарите Симоњан, која је претходно упорно говорила о могућности давања руског држављанства становницима Донбаса, који су на крају добили право на поједностављени поступак за добијање руских пасоша. Сада инсистира на укључивању Донбаса у Русију.

„Она је шеф наше полузваничне пропаганде, на њене изјаве треба обратити пажњу“, резимирао је Холмогоров, наговештавајући даљи развој догађаја.

Рус преузима Њујорк, Москва улази на територију Америке. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји