Најновије

ХИТНО ПОВЛАЧЕЊЕ ИЗ КРАСНОГОРОВКЕ: Украјинци у страху од опкољавања - општа бежанија!

Оружане снаге Украјине почеле су врло брзо да се повлаче из источних квартова Красногоровке. О томе извештавају бројни извори, укључујући украјинске.
Украјински тенк

Украјински тенк

На ово насеље тренутно јуришају јединице Оружаних снага Руске Федерације. Руске јединице успеле су да се пробију до Красногоровке из правца североистока, као и из југозападног правца. На последњем правцу, украјинске оружане снаге су истеране са територије ватросталног постројења, које су оне користиле као важно упориште.

Повлачење Оружаних снага Украјине из источних крајева Красногоровке је због тога што украјинска команда страхује од опкољавања својих трупа. А вероватноћа опкољавања је веома велика, пошто руске трупе истовремено напредују са југозапада и североистока, а украјинска група у источном делу насеља ризикује да падне у клешта руских снага. Након тога, противник ће морати само да се преда, или ће бити потпуно уништен.

Очигледно, у догледно време руске трупе ће заузети Красногоровку. Ако се то догоди, насеље ће постати највеће после Авдејевке коју су ове године заузеле руске снаге.

Украјинским јединицама постаје све теже да бране град, с обзиром на интензиван напад руских снага и велике губитке у редовима украјинских јединица.

Прочитајте ОВДЕ шта Наришкин поручује Западу

Извор: Тв Фронт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 20240520141842368b6921