Најновије

ФРОНТ САМО ШТО НИЈЕ ЕКСПЛОДИРАО - ТУРЦИ ОКУПЉАЈУ СНАГЕ: Довлаче све што могу за напад на Турке (ФОТО/ВИДЕО)

Војни конвој групе Арар ал-Шаркија коју подржава Турска, једне од највећих фракција такозване Сиријске националне армије (СНА), примећен је у северној сиријској регији ал-Хасаки.

Конвој (Фото: Твитер)

Конвој, који се састоји од десетина возила натоварених војном опремом, наводно се кретао ка региону Абу Расина источно од Расулајна. Такође је пријављено распоређивање милитаната у области Ајн Исе у провинцији Рака.

Према локалним извештајима, Оружане снаге Турске изводе заједничке вежбе са СНА у овим областима.

Војно појачање је послато на прве линије фронта у северној Сирији, где је ситуација и даље напета услед редовних гранатирања положаја СДФ-а и турских припрема за покретање нове копнене операције.

Недавни извештаји су открили да су сиријски милитанти које подржава Турска спремни да учествују у новом турском нападу на курдске снаге.Турски заступници у Сирији примили су војне залихе из Турске и преместили своје милитанте у различита подручја у близини положаја СДФ. Две највероватније мете су северни град Тел Рифат и североисточни град Кобане.

Турски заступници у Сирији примили су војне залихе из Турске и преместили своје милитанте у различита подручја у близини положаја СДФ. Две највероватније мете су северни град Тел Рифат и североисточни град Кобане.

Како је доктор Антонијевић запушио уста свим поборницима вакцинације погледајте ОВДЕ.

Извор: Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји