Најновије

АБУ ДАБИ ЗОВЕ: Две изложбе најмодерније војне технологије и конференција о одбрани

Високи организациони одбор Међународне изложбе одбране ИДЕКС (ИДЕX 2021), Изложбе поморске одбране НАВДЕКС (НАВДЕX 2021) и Међународне конференције о одбрани, објавио је да су завршене припреме за одржавање ове две изложбе у периоду од 21-25. фебруара 2021. године у Националном изложбеном центру Абу Дабија, као и за одржавање Међународне конференције о одбрани која ће се одржати 20. фебруара 2021. године у пословном центру АДНОЦ.

Абу Даби (фото: pixabay.com)

Изложбе ИДЕКС и НАВДЕКС и Међународну конференцију о одбрани организује Абу Даби Национална изложбена компанија (АДНЕЦ) у сарадњи са Министарством одбране и Генералном командом оружаних снага УАЕ, а под покровитељством Њ.В. шеика Халифе бин Заједа Ал Нахјана, председника УАЕ.

На овим догађајима биће представљена најновија достигнућа, развој, нове технологије и иновације у војној индустрији, који подржавају развој националног сектора одбране и успостављају нове везе између водећих међународних компанија.

Организациони Одбор жели да ове изложбе посебно издвоји од свих досадашњих с обзиром да се одржавају током економског опоравка од последица пандемије Ковид-19, а што ће сигурно учврстити позицију Абу Дабија као регионалног лидера у сектору пословног туризма.

Одбор је такође потврдио да су поред великог броја доносиоца одлука, стручњака и професионалаца из датих области, своје учешће потврдили бројни званичници и делегације из целог света. Велики број потврђених учесника доказује да оба ова догађаја играју веома важну улогу у специјализованом сектору одбране као и да уживају веома висок статус на регионалном и међународном нивоу.

Наглашено је такође да су Уједињени Арапски Емирати атрактивна и сигурна дестинација која позива посетиоце из целог света и гарантује да су они спремни да их поново безбедно угосте у Абу Дабију.

Организациони комитет у сарадњи са Националном изложбеном компанијом и свим релевантним институцијама спроводи све неопходне мере и процедуре у складу са највишим глобалним здравственим и безбедносним стандардима, како би се свим учесницима обезбедио безбедан, сигуран и неометан боравак и учешће на овим догађајима.

На свим улазима ће бити обезбеђени уређаји за мерење телесне температуре, такође, током дана ће се редовно вршити дезинфекција целог простора.

Сви учесници и посетиоци ће морати поседовати негативан ПЦР тест на Ковид – 19. Поред тога одржавање физичког растојања, као и ношење заштитних маски и друге заштитне опреме као и остале мере предострожности ће бити обавезне и строго контролисане током одржавања изложби и конференције.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube