Најновије

АСАДУ ПРЕТИ ОПАСНОСТ: Паклени план непријатеља за дан његове инаугурације

Стране обавештајне службе припремају штрајкове и нереде на југу Сирије у позадини предстојеће инаугурације Башара ал Асада, пише Рускаја Весна п0озивајући се на војне изворе са терена.

Асад и војска (Фото: САНА)

Постоје извештаји да се у провинцијама Дара и Кунеитра припрема масакр; по налогу страних обавештајних служби догодиће се серија крвавих терористичких напада на снаге безбедности, инфраструктурне објекте и цивиле у местима која су претрпана људима. .

Према обавештеним изворима, у градовима Тафас, Нава, Џасим, Ес-Санамаин, Даил и Мутаја постоје успаване ћелије милитаната који регрутују локално становништво у своје редове. Терористичким групама је такође наложено да се појачају како би организовале антивладине скупове.

У ту сврху, инострани кустоси милитаната нису испоручили региону само оружје, већ и опрему за штампу, која се већ користи за производњу плаката и другог материјала за кампању. 

Да би се спречиле могуће провокације, у јужном региону су предузете појачане мере безбедности: наоружане испоставе које се састоје од војника владиних трупа на путевима, повећана је контрола приступа на пунктовима, темељито се претражују аутомобили и проверавају лична документа путника, а периодично се врше рације у градовима.

Како су џихадисти напали сиријске градове, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube