Најновије

СТРАШАН РУСКИ НАПАД Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле, има погинулих

Министарство одбране Русије саопштило је да су његове Ваздушно-космичке снаге у понедељак гађале положаје терористичке организације Џабхат ал-Нусра у Идлибу, убивши и ранивши већи број терориста те организације и уништивши њихове положаје.

Руски авиони. (Фото: Јутјуб)

- Руске ваздушно-космичке снаге гађале су подземне положаје терориста у близини села Ровиха и Масибин и уништиле њихове позиције, спречивши терористичке нападе на објекте који припадају Оружаним снагама Русије и трупама сиријске владе - рекао је заменик начелника руског Центра за помирење супротстављених страна у Сирији генерал-мајор Олег Јегоров на брифингу у понедељак.

- Убијено је 13 милитаната, укључујући теренске команданте Абу Јусефа Ал-Шамија и Халеда ал-Јусефа (Абу Омара), док су још 22 припадника терористичке групе тешко рањена - навео је Јегоров и додао да су уништени и њихови објекти и штабови.

Руски генерал је прецизирао да је ударом уништено и складиште терористичког оружја у којем су се налазила четири импровизована ракетна бацача, противваздушни топ и малокалибарско оружје.

Кина тврди: Ако Украјина уђе у НАТО могућ је нуклеарни рат! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји