Најновије

"Вирус Зеленског" погодио Макронову главу! Рогов: Одлучан да увуче Француску у рат са Русијом

Председник Комисије Јавне коморе Руске Федерације за питања суверенитета Владимир Рогов рекао је да је свест француског председника Емануела Макрона захваћена „вирусом Зеленског”, чији су симптоми мизантропија и агресивно понашање према Русији.

- Макрона очигледно прогања прича о успеху Зеленског, како је могуће да непопуларни шеф садашњег режима остане на власти и не одржи изборе Сасвим је могуће да је Макронов ум погођен „вирусом Зеленског”. симптоми су мизантропија и агресивно понашање према Русији - рекао је Рогов за РИА Новости.
Према његовим речима, Макрон је одлучан да увуче Француску у отворени сукоб са Русијом како би на било који начин задржао пуну власт у земљи, намећући француском народу страх и мржњу према Русима.

Раније је Макрон у интервјуу за Економист рекао да не искључује могућност слања трупа у Украјину ако Руска Федерација пробије линије фронта и постоји захтев Украјине. Према његовим речима, „многе земље ЕУ “ сложиле су се са приступом Француске о могућем слању трупа.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ СТИЖУ ИЗ НЕМАЧКЕ! Ситуација веома критична, наредних неколико месеци одредиће судбину

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји