Najnovije

Bili su srećan bračni par a onda se žena porodila i usledio je -ŠOK!

VALENSIJA - Jedna Špankinja iz Valensije morala je da prizna svom mužu da ga je prevarila na svojoj devojačkoj zabavi i to sa striperom patuljastog rasta. Ona bi ovu tajnu ponela sa sobom u grob da te kobne večeri nije zatrudnela. NJen suprug sve vreme mislio da čeka njegovo dete dok se nije porodila i na svet donela patuljka.
Foto: nastol.com.ua

Foto: nastol.com.ua

Za njenu tajnu sve do porođaja nisu znale niti najbolje prijateljice, ali najveći je šok ipak pretrpeo suprug koji je "promenio sve boje" dok su mu doktori objašnjavali da nije reč o zabuni i da on nije biološki otac. - Često odlazimo na takve zabave u pratnji "normalnih" stripera jer je tačka osmišljena kao šala. Naime, budućim mladama tokom striptiza stavlja povez preko očiju, a onda se kolege u međuvremenu zamene, izjavio je za španske medije jedan od patuljastih stripera. - Uglavnom se sve završi uz slikanje i čestitanje i sam zatečen da se nešto tako dogodilo, rekao je anonimni striper. Pročitajte još:

(TREJLER) Dokumentarac o Edvardu Snoudenu: „Citizenfour“

EU, Gugl, Tviter, Fejsbuk i Majkrosoft – u ratu protiv džihada!

 - Do preljube je došlo početkom godine, a njen muž je sve vreme verovao da je beba njegova. Za njenu preljubu nije znao niko,pa čak ni njene najbliže preijateljice. Ali, kada je uzela sina u ruke, slomila se i priznala sve. Mama bi možda i mogla da nastavi da krije strašnu istinu, da dete nije rođeno sa hipopituitarizmom - patuljastim rastom. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA