Najnovije

DS: Jedina ambicija SNS je vlast na svim nivoima

BEOGRAD - Jedina ambicija i jedini program Srpske napredne stranke je da vlada na svim nivoima, saopštila je danas Demokratska stranka i odbacuje optužbe naprednjaka da su za krizu u Vojvodini odgovorne demokrate i lično Bojan Pajtić.
Demokratska stranka foto: DS

Demokratska stranka foto: DS

"Srpska napredna stranka na oseća odgovornost prema građanima, jer više vremena i energije troši na rušenje legitimno na izborima izabranih parlamentarnih većina u lokalnim samoupravama i pokrajini, nego na rešavanje problema sa kojima se građani susreću svaki dan", navodi se u saopštenju DS-a. Potpredsednik SNS Igor Mirović izjavio je danas da su za krizu u Vojvodini odgovorni predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić lično i stranka koju on predstavlja i dodao odbijanje DS-a da se suoči sa istinom o svom položaju među građanima sprečava formiranje koncentracione vlade u pokrajini.
Pročitajte još:Milić: Rusija guši evrointegracije Srbije
"Kada govori o tuđoj bahatosti, Mirović zaboravlja da je Vlada koju vodi njegova stranka ubedljivi evropski rekorder po zaduživanjima, a cenu njene nesposobnosti plaćaju penzioneri, zdravstveni i prosvetni radnici kojima se smanjuju plate i penzije, a povećavaju porezi, umesto milioneri među kojima su direktori javnih preduzeća koje je postavila njegova stranka ili gradonačelnici poput Miloša Vučevića u čijoj gradskoj upravi ima 53 pomoćika koji novosađane koštaju 53 miliona dinara godišnje", navodi DS. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA