Najnovije

Ambasada Albanije bez komentara

BEOGRAD- U Ambasadi Albanije u Beogradu danas nisu želeli da kometarišu sinoćnje događaje na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija.
Zastave genicidne Velike Albanije (Foto: Fejsbuk)

Zastave genicidne Velike Albanije (Foto: Fejsbuk)

Kako je agenciji Beta jutros rečeno, Ambasada Albanije "nema komentar" o utakmici koja je prekinuta u 42. minutu, kada se nad terenom pojavila letelica na daljinsko upravljanje na koju je bilo zakačeno platno sa mapom velike Albanije u boji i s motivom albanske zastave. Utakmica Srbija-Albanija igrala se u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.
Pročitajte još: Savetnik kosovskog muftije: Grafiti na Dečanima su zločinački čin
Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je nakon skandalozne provokacije albanskih navijača, koji su na bespilotnu letelicu okačili zastavu tzv. velike Albanije, a nakon toga je izbio opšti metež na stadionu i tuča na terenu. Brat albanskog premijera Olsi Rama pušten je i odleteo je za Tiranu, nakon što je zadržan na stadionu Partizana zbog sumnje da je dronom isprovocirao incidente. Veliki incident se dogodio u jeku nagoveštaja poboljšanja odnosa Srbije i Albanije, zbog čega je za 22. oktobar najavljena poseta Beogradu premijera Albanije Edija Rame, što bi bio prvi slučaj dolaska premijera Albanije u Srbiju u poslednjih 70 godina. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA