Najnovije

Posle ovoga nikada nećete tražiti partnera preko interneta

Da onlajn zakazivanje sastanaka i nije tako naivno pokazuju i iskustva ovih ljudi koji su se, malo je reći opekli, a njihova iskustva ostaviće na vas takav efekat da nikada nećete ni poželeti da nađete dečka/devojku.
Rizik (Foto: Tumblr.com)

Rizik (Foto: Tumblr.com)

1. Izašla sam na piće sa tipom sa kojim sam nešto ranije četovala. Delovao mi je skroz normalno (dobar posao, inteligentan, zabavan). Prvo pitanje koje mi je uputio, kad smo se videli bilo je da li sam za analni seks?! Nemo sam ga posmatrala kako ispija piće pre nego što je počeo da plače i da mi kuka zbog bivše devojke, a nakačio mi se i na rame dok sam pokušavala da ga otkačim i odem kući... 2. Upoznala sam tipa koji mi je delovao skroz normalno. Izašli smo u bioskop, a on je sve vreme pričao o mojim stopalima, kako su divna i seksi, tj. kako on to misli. Tokom filma, pitao me je da li bi mogao da mi posisa palac?! Rekla sam: “Definitivno ne”. Nekoliko minuta kasnije pokušao je na silu da moj palac stavi u svoja usta. Udarila sam ga po licu...i pobegla.
Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Snimak tuče s terena!
3. Aplikaciju za onlajn dejt imala sam samo jedan dan, zato što je osoba koja me je preko nje kontaktirala pitala da li može da masturbira na moje čarape... 4. Jednom me je jedan muškarac, preko poruke, upitao da li bih mu liznula čmar jer mu delujem kao tip osobe koja bi to uradila. 5. Izašla sam sa tipom koga sam upoznala preko sajta “MetMe”. Sve je teklo po planu i on se skoro pa uselio u moju kuću gde sam živela sa detetom. A, onda sam ga uhvatila kako gleda majicu moje dvanaestogodišnje ćerke. Raskinuli smo, a on “nije ni trepnuo”. Kasnije sam čula kako je optužen za seksualni napad na dete koje je bilo i mlađe od moje ćerke. 6. Četovala sam sa tipom preko Tindera, i posle samo nekoliko minuta pitao me je da li bih se udala za njega ako bih dobila 10.000 dolara. On je bio stranac i želeo je da se dokopa američkog državljanstva. Odbila sam ga, a on je bio u fazonu da bi mnogi to uradili i za upola manje para. 7. Moje prvo emitovno iskustvo posle razvoda...Upoznala sam tipa koji je tražio da mu pošaljem gole fotografije svoje ćerke... 8. “eHarmoni” me je spojio sa bivšim mužem... pošto smo se razveli. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA