Najnovije

Srbija i Albanija će igrati na neutralnom terenu?

BEOGRAD - Prekinuta utakmica izmedu Srbije i Albanije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope biće najverovatnije ponovo odigrana i to na neutralnom terenu, saznaju Večernje Novosti iz izvora bliskog Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA).
Utakmica na neutralnom terenu? (Foto: RIA)

Utakmica na neutralnom terenu? (Foto: RIA)

Beogradski list navodi da ukoliko UEFA odluči da se igra novi meč izmedu Srbije i Albanije on bi poceo od prvog minuta, a ne od 41, kada je prekinut duel u Beogradu. Prema saznanjima Novosti, UEFA je najbliža odluci da se dve reprezentacije sastanu u potpuno drugim okolnostima i da je velika verovatnoća da će se igrati bez publike, kako bi se mogućnost za eventualne nove incidente svela na minimum. UEFA je pokrenula postupak protiv oba saveza, a ranije danas potvrdila je da će odluku o epilogu meča i eventualnim kaznama doneti njena tročlana komisija 23. oktobra. Fudbalski savez Srbije tereti se zbog navijackih nereda, bacanja baklji i drugih predmeta sa tribina, korišcenja lasera, ulaska navijaca na teren i slabe organizacije meča, a Albanci za odbijanje da nastave utakmicu i zbog prikazivanja nezakonitog transparenta.
Pročitajte još:FS Albanija: Tukla nas i policija i navijači!SAD I TURCI PRETE: Unećemo zastavu velike Albanije u Beograd 23. oktobra!
Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u utorak pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti. Susret je prekinut pri rezultatu 0:0 Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA