Najnovije

PANIKA NA AEORODROMU: Pomislili da je ebola stigla u Beograd!

BEOGRAD - Žena zbog koje je prinudno sleteo avion sa leta Priština - Dizeldorf na Aerodrom Nikola Tesla, nema ebolu i zadržana je u ambulanti zbog zdravstvenih smetnji koje nisu prouzrokovane zaraznom bolešću, preneo je danas RTS.
Dojče vele

Dojče vele

Žena je, kako je rečeno RTS-u, imala smrtni slučaj u porodici i bila je pod sedativima usled čega joj je pozlilo. Avion je sleteo u sredu, 15. oktobra u 11.27, nakon najave o pogoršanom zdravstvenom stanju jedne putnice. U odgovoru koji je dostavljen Tanjugu navedeno je da “po uobičajenoj proceduri koja se u takvoj situaciji primenjuje, putnika je preuzeo Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć Beograd”. Aerodrom “Nikola Tesla” navodi da se za sve informacije o procedurama koje se primenjuju prilikom zdravstvenih pregleda putnika koji avionom dolaze u Beograd treba obratiti Ministarstvu zdravlja, čija je nadležna inspekcija stacionirana na beogradskom aerodromu. Šef graničnih sanitarnih inspektora Zoran Nikolić naglasio je da svi putnici kojii dolaze iz ugroženih područja gde vlada epidemija ebole stavljaju se pod zdravstveni nadzor. - Kontrola je pojačana i obavlja se na svim međunarodnim letovima, rekao je Nikolić za RTS.
Pročitajte još:

Plate i penzije manje već od sledećeg meseca

Ovo jelo je oduševilo Putina u Beogradu!

On je pojasnio da se temperatura meri digitalnim termometrima onim putnicima koji dolaze iz zemalja zapadne Afrike. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA