Najnovije

PALMA: Kaznite Albaniju!

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas Uniju evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) da kazni reprezentaciju Albanije zbog incidenta na utakmici Srbija-Albanija, odigranoj u utorak 14. oktobra u Beogradu.
Palma (Foto: Jutjub)

Palma (Foto: Jutjub)

Na sednici Glavnog odbora stranke u Jagodini Marković je u veoma oštrom tonu pozvao UEfA "da kazni reprezentaciju Albanije za ono što se desilo na stadionu Partizana", na utakmici između Srbije i Albanije kada je pred kraj prvog poluvremena iznad stadiona preletela bespilotna letelica sa zastavom na kojoj je bila mapa "Velike Albanije". - To nije reprezentacija, to su teroristi, rekao je Marković, pozdravljen burnim aplauzom od članova GO. Marković je pozvao navijače Partizana i Zvezde da večeras, u 147. derbiju, pokažu da su navijači a ne, kako je kazao, "ono što o njima pišu i govore neki belosvetski mediji".
Pročitajte još:

„Kosovski ratnici“ napali sajt DSS-a!

- Danas je derbi u Beogradu i ja želim da pozovem navijače i Partizana i Zvezde da budu na nivou sporta, da se pokažu u najboljem svetlu, da nismo onakvi kako nas nazivaju neki belosvetski mediji. Neka pobedi sport, rekao je Marković. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA