Najnovije

Premijer Albanije najavio posetu Beogradu za 22. oktobar

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama doći će u planiranu posetu Srbiji 22. oktobra, rekao je danas njegov zamenik Niko Peleši, dok je srpski premijer Aleksandar Vučić rekao da će o toj poseti odlučiti tokom vikenda.
Edi Rama (Foto: ikub.al)

Edi Rama (Foto: ikub.al)

"Da li će do nje uopšte doći, o tome ću tokom vikenda da donesem odluku", rekao Vučić za RTS. On je naveo da se o incidentu koji se dogodio na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija i dronu sa albanskom zastavom sada zna više. "Znamo i kada su lica ušla u zemlju, koja lica, ko se sa kim dogovarao i plašim se da mnogi u zemlji iz koje stižu veoma čudne optužbe na račun Srbije neće biti mnogo srećni kada budu videli rezultate istrage", rekao je Vučić. On je naveo da će "i domaću javnost i sve međunarodne faktore veoma brzo suočiti sa nepobitnim cinjenicama kako i na koji nacin je to zaverenički veoma ozbiljno, dugo pripremano i napravljeno kako bi se Srbija ponizila".
Pročitajte još:Međunarodna konferencija „Nova Evropa“Na auto premijera Vučića naletela škoda u punoj brzini!
"Rama je potvrdio da je odlučio da putuje u Beograd", u prvu posetu jednog albanskog premijera Srbiji u 68 godina, rekao je Peleši AFP-u. Uoči Ramine posete došlo je do incidenta tokom fudbalske utakmice Srbija-Albanija, koji je podigao tenzije između dve zemlje. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA