Najnovije

(VIDEO) Evo šta je Putin video tokom razgovora sa Vučićem zbog čega su se obojica smejali!

BEOGRAD - Tokom razgovora premijera Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji je bio otvoren za javnost, u jednom momentu sagovornici su zastali, nasmejali se i nastavili sa razgovorom. Dok je Vučić govorio, primetno je bilo da Putin gleda u tačku na podu, a onda se obratio srpskom premijeru.
Nasmejani: Putin i Vučić (Printskrin: RTS)

Nasmejani: Putin i Vučić (Printskrin: RTS)

Prema jednoj verziji, rekao mu je da mu je pertla odvezana, na šta je Vučić rekao "nisam video". Ova priča se brzo rašilira po zgradi i među novinarima, međutim Putin je po svemu sudeći ukazao da je prase izvezeno na tepihu dok pričaju o izvozu srpske hrane. Premijer Vučić i Putin su se nasmejali, posle čega je razgovor nastavljen. Vladimir Putin juče je pred novinarima izjavio da će Ruska Federacija sve učiniti da pomogne Srbiji i srpskoj ekonomiji. Poruku je ponovio i pred odlazak iz Beograda.
Pročitajte još:

Na auto premijera Vučića naletela škoda u punoj brzini!

Albanski premijer Rama: Velika Albanija je „noćna mora“ Srbije, a ne naš projekat!

- Dragi prijatelju, šta god od Rusije za svoju zemlju budeš tražio, lično ću se postarati da to i dobiješ - rekao je predsednik Putin srpskom premijeru Aleksandru Vučiću pred ulazak u predsednički "iljušin 96" posle dana provedenog u Beogradu. Premijer Vučić ispratio je sinoć u 18.30 ruskog predsednika Putina koji je jedan dan boravio u Beogradu i prisustvovao paradi Vojske Srbije. Pogledajte na 6:25 Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA