Najnovije

VUČIĆ: Nisam povređen prilikom sudara

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije povređen u udesu koji se juče dogodio u Crnotravskoj ulici u Beogradu. "Dobro sam. Auto je naleteo na našu kolonu i pričinjena je manja materijalna šteta", rekao je Vučić.
Aleksandar Vučić (Foto: JuTjub)

Aleksandar Vučić (Foto: JuTjub)

Automobil "škoda superb" naleteo je u petak oko podne na "audi" iz pratnje premijera Aleksandra Vučića u Crnotravskoj ulici u Beogradu i udario u prednji desni kraj tog vozila. "Škoda superb" izlazila je iz ulice koja vodi do ulaska u Hitnu pomoć VMA, a automobil premijera išao Crnotravskom ulicom u smeru ka Banjici, a kako se "škoda" nije zaustavila pri ulasku u raskrsnicu i kretala neprilagođenom brzinom od 50 kilometara na sat, došlo je do sudara. U obezbeđenju premijera su pripadnici Vojske Srbije iz jedinica "Kobre" pa je prema nezvaničnim saznanjima Novosti, uviđaj obavila vojna policija, a u istragu incidenta uključeni su i drugi organi.
Pročitajte još:Srbija kupuje 27 ruskih vozova!Premijer Albanije najavio posetu Beogradu za 22. oktobar
Vozaču "škode", kako se navodi, urađen je alko- test i uzeta krv na analizu, a dao je i izjavu nadležnim organima. Istraga o ovoj nesreći je u toku, proveravaju se sve okolnosti, navodi današnji "Informer" pozivajući se na izvor u MUP-u. "Škoda superb" je, kako se navodi, u vlasništvu Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije, u kojoj je i vozač vozila zaposlen. U trenutku udesa, kako se navodi, kompletna Crnotravska ulica je bila pod posebnim policijskim obezbeđenjem, jer je unapred najavljen prolazak premijera Vučića i njegove pratnje i na samoj raskrsnici, u trenutnku sudara bilo je raspoređeno sedam saobraćajaca. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA