Najnovije

PALMA: Vučićeva odluka da odloži Raminu posetu je mudra

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma smatra da je premijer Srbije Aleksandar Vučić doneo mudru odluku da odloži posetu premijera Albanije Edi Rame našoj zemlji.
Dragan Marković Palma (printskrin Jutjub)

Dragan Marković Palma (printskrin Jutjub)

- Odluka o odlaganju posete i da se utvrde činjenice ko je glavni organizator da se spusti zastava "Velike Albanije" na stadion Partizana u vreme odigravanja utakmice Srbija-Albanija i uznemirava srpska javnost su mudre, navodi Marković u pisanoj izjavi medijima. - Ono što je važno za Srbiju je da Srbija mora da razgovara i sa onima koji Srbiji misle loš", istakao je Marković i napomenuo da je Srbija na evropskom putu i "za nas je važno da je Evropa videla ko su organizatori spuštanja zastave "Velike Albanije" na stadion Partizana".
Pročitajte još:

„Kacinu je mesto u Hagu a ne u EU“!

Odlaganje Ramine posete je bilo neophodno zbog uvrede!

Marković je ponovio da Jedinstvena Srbija osuđuje napade na radnje Albanaca u Vojvodini i ocenio da to "nije poruka koju trebamo da šaljemo u svet". - Naša je poruka da su za nas svi građani isti i da se u Srbiji poštuju prava nacionalnih manjina, zaključio je Marković. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA