Najnovije

"Porodica Tarana" ponovo među Srbima!

BEOGRAD - Legendarni američki novinski strip "Porodica Tarana" koji se pre više decenija sa ogromnim uspehom objavljivao i u dnevnim novinama na eks ju prostoru, ponovo je dostupan srpskim čitaocima u luksuznom integralnom izdanju koje su zajednički objavile izdavačke kuće "Darkvud" iz Beograda i "Marketprint" iz Novog Sada.
Porodica Tarana (Stripovi.com)

Porodica Tarana (Stripovi.com)

Autor "Porodice Tarana" DŽo Makmanus prve epizode ovog stripa objavio je sada već više nego davne 1913. godine a strip je stekao toliku popularnost da se nastavio i posle autorove smrti i izlazio je sve do 2000. godine. Priča se vrti oko glave porodice Tarana, debeljuškastog dobričine DŽigsa koji se obogatio tako što je na tomboli osvojio milion dolara. Neočekivani dobitak će skorojevićkoj porodici doneti i niz izazova u pokušaju da se predstavi i bude prihvaćena u visokom društvu.
Pročitajte još:

Danas počinje Sajam knjiga, domaćin Kina

(TREJLER) Čovek, žena i deca

Integral u izdanju "Darkvuda" i Marketprinta" izbor je reprezentativnih kaiševa i tabli ovog stripskog remek-dela a "Porodica Tarana" biće predstavljena na upravo započetom Sajmu knjiga u Beogradu. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA