Najnovije

Ovih 10 stvari odmah trebate prestati raditi!

Pomislite li ikad da biste s vremena na vreme trebali malo zastati i zapitati se o pojedinim stvarima koje radite? Činimo li dovoljno za sebe, a za druge? Kako promeniti stanje u kojem se nalazimo? Donosimo vam deset stvari koje odmah trebate prestati raditi.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

1. Izbegavate vežbati. LJudsko telo radi po principu "uzmi ili ostavi". Mišići će postati meko tlo ako ih nedovoljno koristimo. A opšte je poznato da debljanje loše utiče na zdravlje. 2. Brzinsko pranje zuba. Imajte na umu da pokvareni zubi mogu uticati na srčana oboljenja. 3. Brzo konzumirate hranu. Ovu grešku većinom rade zaposleni ljudi. Jedite polako. Naime, kada brzo jedete, verovatno ćete se prejesti. 4. Strah od delegiranja. U redu je biti perfekcionista, ali ne dopustite da postanete opsednuti do te mere da ne verujete da niko drugi ne može uraditi nešto bolje od vas. 5. Neuredni ste. Nikada nemojte dopustiti da izgledate neuredno! Čak i kad idete do trgovine ili izbaciti smeće!
Pročitajte još:Kako da vratite izbrisane podatke s mobilnog
6. Prestanite govoriti "NE" kada želite reći "DA". 7. Prestanite govoriti "DA" kada želite reći "NE". 8. Stalno proveravate elektronsku poštu i društvene mreže. Što smo više povezani putem društvenih mreža, to se manje družimo sa "stvarnim" ljudima. Šta biste više želeli: da imate 550 Fejsbuk prijatelja koje ne viđate ili 5 bliskih prijatelja s kojima se redovito viđate? 9. Previše se posvećujete drugima. Ako zanemarujete sebe, doći će vreme kada nećete imati energije ili volje napraviti nešto za druge. 10. Nedovoljno ste posvećeni drugima. Živite u svetu u kojemu je glavna parola "Ja, ja i opet ja"? Izađite van i izmamite osmeh na nečije lice. Osećaćete se mnogo bolje! Izvor: dnevno.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA