Najnovije

POKRENUTA PETICIJA: Hoćemo naziv ulice u znak sećanja na žandarma Stevana Sinđelića

Nakon tragične smrti žandarma Stevana Sinđelića, koji je ubijen u vatrenom obračunu sa Albanskim šumokradicama, kada je naoružana grupa pucala na žandarme koji su obezbeđivali mesto uviđaja, pokrenuta  je peticija kojom se zahteva da jedna od ulica nosi njegovo ime.
Foto: peticije24.com

Foto: peticije24.com

Ovaj tekst je posvećen ubijenom žandarmu Stevanu Sinđeliću: Stevane Sinđeliću, niko u vlasti se nije više obratio o tvojoj pogibiji, ali te zato narod drži u sebi. Tvoje rane bole svakog momka,svakog druga i kolegu. Rane tvoje porodice bole svaku majku, svakog oca, brata i svaku sestru. Dok ti duša po nebu leti znaj da si se upisao među junake od uniforme i dužnosti. Tvoje ime će Srbi urlikati u orkanu strašne osvete,kada za nju jednom dođe vreme.Zašto blate tvoje ime pričom o šumokradicama kada te ubiše teroristi koji nam ukradoše svetu zemlju. Tvoj život kao buket cveća si položio na tlo svoje Srbije. Neka ovo strašno delo bude polaz borbe za slobodu junače i sokole čija krila sežu od Drine do Morave. Večna ti slava i beskrajno hvala mladosti naša, AMIN † Izvor: Pravda, peticije24.com
Pročitajte još:Žandarm Fleka koji je batinao Vučića strah i trepet u Nišu?ŠEF NIŠKIH ŽANDARMA: Seksom ucenjivao koleginicu za posao!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA