Najnovije

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ulazak Tadića u Vladu je zabavna tema!

BEOGRAD - Na sastancima Srpske napredne stranke (SNS) do sada nije bilo razgovora o rekonstrukciji Vlade, rekla je potpredsednica vlade Srbije, Zorana Mihajlović.
Zorana Mihajlović (foto Jutjub)

Zorana Mihajlović (foto Jutjub)

- Nismo o tome razgovarali ni na sednici Vlade, pošto se bavimo ozbiljnim u krupnim pitanjima važnim za budućnost ove zemlje, rekla je Mihajlovićeva za današnju "Politiku", odgovarajući na najave i spekulacije o rekonstrukciji vlade koje su se prethodnih dana pojavile. - Ponoviću da se na sednici vlade o tome nije razgovaralo, pa ne znam kako bi bilo ko imao informacije. Vlada zaista ima mnogo obaveza u vođenju spoljne i unutrašnje politike, a u ovom periodu i mnogo posla oko rebalansa i pripreme budžeta za narednu godinu, naglasila je Mihajlovićeva. Na pitanje da li je dobro često menjati ljude u Vladi - pošto je Lazar Krstić podneo ostavku na mesto ministra finansija i na njegovo mesto došao Dušan Vujović, a na mesto ministra privrede Željko Sertić - Mihajlovićeva je odgovorila da "svako ko je šef nekog tima mora da ima pravo i slobodu da taj tim povremeno menja, dopunjuje i osvežava, ukoliko je uveren da bi to donelo još bolje rezultate i novi kvalitet". - Premijer se nije mešao u to koga ćemo mi kao ministi izabrati za svoje saradnike i mislim da i on mora imati slobodu u izboru novog i zamene postojećeg ministra, ocenila je Mihajlovićeva.
Pročitajte još:

VUČIĆ: Uhapsićemo sve lopove koji koriste narodnu muku!

Čeda Jovanović sinoć hitno primljen u bolnicu!

Upitana da li se pod rekonstrukcijom Vlade misli samo na smenu ministara ili na zamenu koalicionih partnera i zašto se s vremena na vreme govori o mogućnosti ulaska stranke Borisa Tadića u Vladu i to umesto SPS-a, ona je rekla da je "reč o temi zabavnoj za medije, koji u nedostatku senzacija prave svakojake kombinacije". - Srpska napredna stranka uživa ogromno poverenje građana i nećemo ga prokockati. Maksimalno smo odgovorni i borimo se i radimo najbolje i najbrže što možemo. Ako ikada budemo razgovarali o rekonstrukciji, građani će o tome prvi biti obavešteni, a to će im saopštiti predstavnici vlade, zaključila je Mihajlovićeva za "Politiku". Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA